Monday 21 June 2010

Health Status:Black Rage

Μια απο τις μοναδες που ηταν παντα σημα κατατεθεν των Blood Angels (οποτε και για τα Founding Chapters γενικοτερα)ηταν η Death Company.
Mια μοναδα καταραμενων που εδωσε ψυχη και σωμα στις τελευταιες στιγμες του Sanguinius και τωρα τις ζει σαν να ειναι δικες της.
Το να δεις εναν  Death Company Αstartes σε κατασταση στασης ειναι σαν να κοιτας το μελλον.Γιατι μεσα σε αυτην την χαρακτηριστικα καταμαυρη Power Armour αυριο μπορει να εισαι εσυ.Βυθισμενος σε εναν λιθαργο που η μονη σου συντροφια θα ειναι οι σαν σε ονειρο τελευταιες στιγμες του Sanguinius.
Oταν ο Astartes ξυπνησει απο τον λιθαργο θα βρει τον εαυτο του περικυκλομενο απο εχθρους.Μπορει να ειναι Orks ισως ειναι Τau μπορει και Τyranids εκεινος θα δει ομως μπροστα του μονο τις ορδες των αιρετικων που επιτεθηκαν πριν 10.000 χρονια στον Sanguinius μεσα στο Vengeanfull Spirit.Θα δει Luna Wolves να προσπαθουν να τον σταματησουν απο το να φτασει στην γεφυρα και στον τελικο του στοχο.Τον Προδοτη , αυτον που εφτυσε τον ιδιο του τον Πατερα , τον αγαπημενο του αδελφο , τον Horus Lupercal.
Θα πολεμισει με τετοιο μενος , τετοιο μισος που Αδελφια του δεν θα τον αναγνωριζουν.Θα επιτηθετε και θα επιτηθετε χωρις να τον νοιαζει καποιο σχεδιο μαχης . Θα υποφερει τραυματα που πριν πεσει στην κατασταση παρανοιας που ζει τωρα θα τον ειχαν σκοτωσει τρεις φορες.Το τελος ομως θα ειναι παντα το ιδιο.Θανατος απο τον Horus οπως ο Sanguinius πριν 10.000 χρονια.Στην πραγματικοτητα ομως θανατος απο καποιο Power Claw , Rail Gun , η Rending Claw στο τωρα.

Μετα απο αυτην την εισαγωγη λοιπον σας παρουσιαζω την αρχη της δευτερης φασης του προγραμματος ''Angels Sanguine'' που φερει τιτλο ''Death Company''

No comments:

Post a Comment