Thursday 17 June 2010

O ζηλιαρης.....


Βλεποντας τον Αρη να παιζει με τους πολυτιμους του Scouts αλλα και θελοντας και εγω ενα φθηνοτερο και ανθεκτικοτερο scoring unit .Αποφασισα να ξαναβαψω τους κακοβαμμενους μου Ultramarines Scouts , σε κατι καλυτερο.

Παντα μ αρεσε η παραλαγη για πολη αλλα και το βαψιμο μου , ειναι καλυτερο στα σκουρα χρωματα, απο οτι τα κοκκινα.Οποτε αποφασισα να δωσω στο μοντελο παραλαγη πολης , μιας και τα καθηκοντα του θα ειναι να καθετε σε ενα Objective και να δινει πυρα υποστηριξεως στα προσθια μαχωμενα τμηματα (Ωραια το ειπα παλι :) ).Παρολα αυτα ομως το μοντελο επρεπε να εχει μια ταυτοτητα,δηλαδη να εχει πανω του μερικα σημεια που θα φωναζαν "Hey Dick i am an Angel Sanguine....Goodnight   [Bang]''οποτε και στην αρματωσια του τα χρωματα του Chapter εμειναν ως ειχαν κοκκινo δεξια και μαυρο αριστερα.

Αλλο ενα προβλημα που ειχα να αντιμετωπισω ηταν το Ιστορικο του Chapter στο οποιο η παραδοση απαγορευει στα μελη του να φανερωνουν τα προσωπα τους.Ως γνωστων οι Scouts δεν φορανε κρανη...Αυτο το αντιμετωπισα χρησημοποιωντας Astartes κρανη τα οποια ομως εκοψα τις ανω εξαγωγες κανοντας το κρανος μικροτερο.

Aυτα......

1 comment:

  1. Πολυ καλο βαψιμο οπως παντα αλλα να πω την αληθεια τα κρανη των Astartes παραειναι χαρακτηριστικα και με ξενιζουν λιγο... ισως θα μπορουσες να εκανες καποια αλλη επιλογη για κρανος. Πολυ καλη δουλεια στο cammo, ψαχνομαι να δω τι θα κανω και γω με τους δικους μου Scouts και ειναι αρκετα καλη εμπνευση!

    ReplyDelete