Sunday 5 December 2010

Easygoing Speed Painting.

Kατι ελειπε απο τους Αngels Sanguine μου.Εψαξα και ανακαλυψα με τρομο οτι δεν ειχα ουτε εναν Sanguinary Priest (SP).Ευτηχως μεσα στο bit box βρηκα δυο Apothecary πλαστικα χερια,αυτα με το Reductor.Tελεια.
      Δεν ειχα σκεφτει ποτε να χρησημοποιησω το κουτι Sanguinary Guard που ειχα οποτε σκεφτηκα γιατι οχι ? Ας το χρησημοποιησω για να φτιαξω δυο SP.Oποτε το σωμα ειναι ετοιμο το αριστερο χερι επισης.Ψαχνοντας λιγο ακομα το sprue , Βρηκα και ενα πολυ ωραιο κρανος (Θυμηθητε οτι οι Angels Sanguine φορανε παντα το κρανος τους λογο προβληματος)
     Jump Pack ωστε να συνοδευει τις Assault Squad στο δυσκολο και ματωμενο καθηκον τους.Εκει που χρειαστικε λιγη σκεψη παραπανω ηταν αν θα του δωσω ενα στυλατο Power Sword η οχι.Η λυση ηταν απλη.Σκεφτηκα λοιπον οτι 15 ΜΟΝΟ ποντους για 4 επιθεσεις στο Charge με str5 και WS5 και In5 ειναι πολυ δυσκολο να προσπερασεις.
Με τετοιο Load Out φυσικα οι ποντοι ανεβαινουν κατακορυφα μια και το μοντελο κοστιζει 90 ολοκληρους ποντους και εχει ΜΟΝΟ 1 wound.Παρολα αυτα ομως δινει Furious Charge και Feel No Pain  στην μοναδα που συνοδευει αλλα και στις 6'' γυρω του.Δυσκολα λοιπον θα ελεγα οχι σε μια τετοια προσφορα.

No comments:

Post a Comment